Mažieji liofilizatoriai, mokslui ir gamybai.

 

 

Liofilizavimas, kitaip žinomas kaip džiovinimas šaltyje, tai vienas patrauklių maisto apdorojimo technologijų. Ši technologija leidžia išlaikyti produktus apie 25 metu, išlaikant bio-aktyvias savybes ir komponentus.

 

Kaip tai vyksta?

  • Produktai užšaldomi;
  • Patalpinami į liofilizatoriaus kamerą, kurioje sukuriamas vakuumas;
  • Silpnai šildant lentynas, ledas neatitirpsta iki vandens, o iškart pereina į garus;
  • Pasibaigus ciklui, produktai paruošti vartojimui!

 

Tipas Standartinis Standartinis Satndartinis Mokslinis Moklsinis
Išmatavimai A,P,G: 826 x 572 x 648 mm A,P,G: 762 x 508 x 635 mm A,P,G : 635 x 419 x 470 mm A,P,G: 826 x 572 x 648 mm A,P,G: 762 x 508 x 635 mm
Vienkartinė užkrovimas 11-19 litrų užkrova (5,4-7,3 kg) 5,7-9,5 litrų užkrova (3,2-4,5 kg) 3,78-5,70 litrų užkrova (1,8-3,2 kg) 11-19 litrų užkrova (5,4-7,3 kg) 5,7-9,5 litrų užkrova (3,2-4,5 kg)
Pajėgumas 2066 (1100 kg) litrai/metams 1120 (658kg) litrai/metams 738 (380 kg) litrai/metams 2066 (1100 kg) litrai/metams 1120 (658kg) litrai/metams

 

Patyrinėkite video galeriją čia.