Mažieji liofilizatoriai
Apie mažuosius liofilizatorius
„Harvest Right” mažuosius liofilizatorius lengva naudoti namų sąlygomis. Esame oficialus „Harvest Right” atstovas Lietuvoje nuo 2018 m. Liofilizavimas, kitaip žinomas kaip džiovinimas šalčiu, tai vienas patrauklių maisto apdorojimo technologijų. Ši technologija leidžia išlaikyti produktus apie 25 metu, išlaikant bio-aktyvias savybes ir komponentus.
Kaip vyksta liofilizavimo procesas?
- Produktai užšaldomi;
- Patalpinami į liofilizatoriaus kamerą, kurioje sukuriamas vakuumas;
- Silpnai šildant lentynas, ledas neatitirpsta iki vandens, o iškart pereina į garus;
- Pasibaigus ciklui, produktai paruošti vartojimui!
Techninė informacija:
Tipas | Standartinis | Standartinis | Standartinis | Mokslinis | Mokslinis |
Išmatavimai | A,P,G: 826 x 572 x 648 mm | A,P,G: 762 x 508 x 635 mm | A,P,G : 635 x 419 x 470 mm | A,P,G: 826 x 572 x 648 mm | A,P,G: 762 x 508 x 635 mm |
Vienkartinė užkrovimas | 11-19 litrų užkrova (5,4-7,3 kg) | 5,7-9,5 litrų užkrova (3,2-4,5 kg) | 3,78-5,70 litrų užkrova (1,8-3,2 kg) | 11-19 litrų užkrova (5,4-7,3 kg) | 5,7-9,5 litrų užkrova (3,2-4,5 kg) |
Pajėgumas | 2066 (1100 kg) litrai/metams | 1120 (658kg) litrai/metams | 738 (380 kg) litrai/metams | 2066 (1100 kg) litrai/metams | 1120 (658kg) litrai/metams |