Liofilizatoriu panaudojimas

Mažųjų liofizilatorių panaudojimas


Apie mažuosius liofilizatorius

Mažuosius liofilizatorius rekomenduojame naudoti ūkininkams bei nedidelėms gamybos įmonėms. Vaisių ir daržovių auginimo ūkiuose, net ir naudojant moderniausias veisles ir auginimo technologijas, susidaro daug nekondicinės produkcijos.

Dažniausiai tokia produkcija parduodama mažesnėmis kainomis, nors galėtų būti liofilizuota ir vėliau realizuojama didele kaina. Taip pat liofilizuota produkcija dėl transportavimo ir saugojimo sąlygų paprastumo tinka prekybai užsienio rinkose.

Restoranai ir kitos maisto įstaigos taip pat pradeda įtraukti į savo asortimentą liofilizuotus produktus. Ypač tai aktualu tiems restoranams, kurių išskirtinumas yra maisto kokybė.

Panaudojimo sritys

Maisto produktų perdirbimo įmonėse liofilizatoriai galėtų būti naudojami premium klasės produkcijos gamyboje.

Juose galima džiovinti viską: uogas, vaisius, makaronus, mėsą, bulvių tyrę.  Pagaminus paruoštukus iš sveikai augintų produktų juos greitai galima  panaudoti paruošti skaniems ir sveikiems vaikų pusryčiams, užkandžiams.

6-8 litrų talpos liofilizatorius, proceso metu, kuris trunka nuo vienos iki trijų parų, pagamina apie 0,7-1 kilogramą produkcijos.


Siūlomi liofilizatoriai:



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.